Goudbaren kopen

Veilig online fysiek goud of zilver kopen is sinds een aantal jaren zeer makkelijk geworden. Waar je in het verleden alleen bij het goudloket van grootbanken goudbaren of gouden munten kon kopen. Is het tegenwoordig zeer makkelijk om online bij een betrouwbare edelmetaal specialist fysiek edelmetaal te kopen. Online een goudbaar kopen is tegenwoordig een fluitje van een cent. U gaat naar een website van een betrouwbare edelmetaalspecialist zoals Dutch Bullion, plaatst uw bestelling en krijgt uw goudbaar binnen een aantal werkdagen thuisbezorgd.

Het bezitten van fysiek goud in de vorm van goudbaren of gouden munten is de afgelopen jaren zeer populair geworden onder een selecte groep beleggers. Deze groep beleggers twijfelen het economische herstel gebaseerd op het vergroten van de geldhoeveelheid wel het daadwerkelijke herstel geeft zoals wordt beweert. Doordat deze beleggers hierover twijfelen en angstig zijn voor hoge inflatie, probeert men zichzelf te beschermen door middel van het kopen van gouden munten of goudbaren.

Naast het kopen van fysiek goud of zilver, beginnen ook de minder bekende edelmetalen als platina en palladium steeds populairder te worden onder beleggers. Het kopen van fysiek platina of palladium kan ook in de vorm van munten en baren. Zo zijn er tegenwoordig diverse soorten platina munten online te bestellen. Wat er wel bij vermeld moet worden is dat belegger die fysiek platina of palladium willen kopen, wel 21% btw moeten betalen.

Door bekende investeerders wordt vaak gewezen op een mandje edelmetalen. Voor de stabiliteit dienen goud en zilver gekocht te worden en voor de speculatie platina en palladium.