Zilver verkopen aan een zilverhandelaar

Zilver verkopenZilver is een edelmetaal wat al jaren waarde heeft. Veel mensen hebben oud zilver thuis liggen wat geld waard is. Oude munten, sieraden of zilver bestek. De prijs van zilver is volatiel, dat wil zeggen dat het onderhevig is aan prijsschommelingen. Het moment van zilver verkopen is dus van belang. Als verkoper wilt u het maximale uit uw zilver halen. Houd daarom de koers goed in de gaten.Zilver verkopen, waarop moet u letten?

Bij het verkopen van zilver is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. De handelaar zal proberen aan u te verdienen. Wees dus op de hoogte van de actuele zilverprijs Daarnaast is het belangrijk bij zilver verkopen dat u goed in de gaten heeft of de zilverhandelaar  eerlijk weegt. Check dus goed of de weegschaal goed afgesteld is en niet een verkeerd beeld geeft. Het laatste punt wat belangrijk is bij zilver verkopen is de handelaar zelf. Komt het betrouwbaar over? Zijn er recensies van andere mensen? Hoe gaat de uitbetaling? enzovoorts.
De onderstaande zilverhandelaars en juweliers staan voor u klaar om uw oude zilver voor een goede prijs op te kopen. We hebben geprobeerd in iedere regio een geschikte handelaar te vinden zodat u gemakkelijk uw zilver kunt verkopen.

ZilverhandelaarPlaats van vestigingContact opnemen
Doijer KalffRotterdam (Zuid-Holland)Website
Prakken EdelmetaalOldeholtpade (Friesland)Website
De GoudwaagDen Haag (Zuid-Holland)Website
Munthandel LahuisAssen (Drenthe)Website
Zilver & GoudAmsterdam (Noord-Holland)Website
Golden DealNijmegen (Gelderland)Website
Inkoop Goud-Zilver UtrechtUtrecht (Utrecht)Website